logo DK-Schweizer
Facebook
Mail

De beste lederen interieurs tegen scherpe en transparante prijzen.

Het leveren van de beste kwaliteit lederen autobekleding tegen een betaalbare prijs. Dat is waar we voor staan. DK-Schweizer Nederland maakt deel uit van de DK Leather Corporation groep. De oorsprong ligt in Maleisië waar grondlegger Danny Koek in 1997 van start ging met het toeleveren van de nationale auto-industrie. Sinds die tijd is DK-Schweizer wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt. DK-Schweizer Nederland is geopend in 2003 en verzorgt op dit moment de lederen autobekleding voor een groot deel van de Nederlandse auto-importeurs. Daarnaast zijn wij verschillende auto-dealers van dienst. Sinds 2003 hebben wij ruim 75.000 auto’s van lederen bekleding voorzien.

Specifieke wensen

DK-Schweizer werkt uitsluitend voor autodealers en auto-importeurs. Onze productiefaciliteit in Kuala Lumpur in Maleisië zet ledersets in elkaar voor vrijwel alle automerken en -typen. Hier staan 600 stikmachines, die goed zijn voor 20.000 interieurs per maand. Als 100% dochterbedrijf hebben we directe en korte lijnen met de productie. Zodoende kunnen wij snel leveren en kunnen wij specifieke wensen over de verwerking van het leder eenvoudig waarmaken.

Prijstransparantie

Doordat wij zelf productiefaciliteiten hebben in Maleisië en Thailand hanteren wij een scherpe prijsvoering. Onze prijzen zijn duidelijk en transparant, waarbij veel mogelijk is en u achteraf niet met hogere kosten wordt verrast.

Full service

Ons moderne installatiecentrum in Rijen omvat een hal van 2.500 m² en een bewaakte parkeervoorziening van 6.000m². Het transport van de auto's wordt uitgevoerd door De Haan Autotransport. Daarnaast beschikken we over een mobiel serviceteam. Wij werken snel en efficient. Een auto wordt binnen 8 tot 10 werkdagen voorzien van lederen bekleding, inclusief het transport van de auto.

Onbeperkt productaanbod

Door het grote aanbod in kleurstelling en ledersoorten hebben kopers ook alle vrijheid om zelf een kleurencombinatie met bijpassend stiksel te kiezen. Bijvoorbeeld voor het verleiden van leaserijders met een scherp geprijsde lederset als dealeraccessoire. Dat wij veel nieuwe auto’s achteraf voorzien van lederen bekleding heeft alles te maken met bijtelling voor zakelijke rijders. Op niet af-fabriek gemonteerde accessoires hoeft geen bijtelling te worden betaald.
Logo DK-Schweitzer DK Schweizer Nederland BV
Europalaan 25
5121 DH Rijen
The Netherlands
 
Tel:(+31) 161 227 555
Fax:(+31) 161 232 838
Email:info@dk-schweizer.nl