logo DK-Schweizer
Facebook
Mail

Think leather. Think DK-Schweizer.

Niemand verstaat de kunst van lederen auto-interieurs beter dan DK-Schweizer. Net zoals elk individu uniek is, heeft elke lederen huid haar eigen specifieke kenmerken. Onze productiefaciliteit en vakmanschap maken dat DK-Schweizer de meest eigentijdse en stijlvolle interieurs kan ontwikkelen en realiseren.

Beste kwaliteit leder

DK-Schweizer werkt met de hoogste kwaliteit leder, afkomstig van ’s werelds beste leerlooierijen, zoals Pasubio S.P.A., Wollsdorf Leather, Bridge of Weir Leather en Elmo Leather.

Veiligheid gegarandeerd

De productiefaciliteiten van DK-Schweizer voldoen aan de hoogste normen, waaronder ISO-TS16949. DK-Schweizer beschikt over diverse airbagstikmachines. Elk interieur geproduceerd voor stoelen met geïntegreerde Side Airbags is voorzien van een barcodelabel aan de binnenzijde van het leder. Hierdoor is een correcte stiknaad gegarandeerd en zal deze geen negatieve invloed hebben op de correcte werking van de Side Airbags. Dit blijkt uit verschillende tests uitgevoerd door de TÜV. 

Soorten lederen bekleding

DK-Schweizer biedt leder in vele kleuren en soorten. U heeft keuze uit meer dan 70 kleuren. Wij leveren vier typen lederen bekleding:

Alcantara

Een afwerking met Alcantara is tegen meerprijs mogelijk. Hierbij voorzien we de middelvlakken van dit zachte en slijtvaste materiaal. Alcantara is in verschillende kleuren leverbaar, zoals zwart, grijs en beige. 

Extra’s

DK-Schweizer biedt vele extra’s om het interieur extra comfort en uitstraling te geven, zoals:
  • stoelverwarming
  • massagesysteem
  • logo's
  • handrem- en versnellingspookhoes van leder
  • hemel bekleden
  • stuurwiel en versnellingspook bekleed met leder
Logo DK-Schweitzer DK Schweizer Nederland BV
Europalaan 25
5121 DH Rijen
The Netherlands
 
Tel:(+31) 161 227 555
Fax:(+31) 161 232 838
Email:info@dk-schweizer.nl